Bill opererar sig, Slagen på revbena med mera

image35Emma <3 Georg

Fuck yeah! hahaha Okej, eftersom blogg.se inte har fungerat så har jag blevit medlem på blogger.com och postat massa om Tokio Hotel. Och nu äntligen fungerar blogg.se igen. WOOH! Men de värsta är att jag nu inte vet vad jag ska skriva -.-' smart Emma! I know! XD

Ont i kroppen har jag efter att ha blevit slagen igår på revbena. Jävla idiot asså ><
svårt att andas för de gör så jäkla ont när jag andas in och ut. Men men, man måste tuffa till sig ;D men fy jävlar i helvete va ont de gör att tuffa till sig. Men what ever.

Bill ska operera sig på måndag nästa vecka, asså på Georgs födelsedag. Vilken dag för Georg. : ( tråkigt att de slutade med operation. Men hoppas att baby <3
blir bättre snart och att han vilar jätte mycket : )

Hade konserten blevit hade det bara varit 5 dagar kvar!!!! men den är framflyttad vilket jag tycker är bra för dels får Bill och TH vila upp sig och jag har massa längre tid att gå ner i vikt : ) woohoo!!! hahaha.

Jag stör mig faktist på människor! Asså inte alla men dom flesta. Dom säger att mitt nya hår är jätte fint och att de passar mig, och att jag ska vara blond .___. my ass heller! Fuck no! Jag längtar seriöst tills jag blir rödhårig! WOOHOO! Då ni! ; ) haha. Självförtroende!!! :D :D :D :D iaf lite ^^ Mjo iaf, jag har blont hår nu eller rättare sagt, hårbotten och XD polisongerna är blond resten är bara ljusbrunt X) så fuckat fult XD hahahahaha. Men men, dom flesta säger att det är snyggt men jag hatar de >< ursch!!

Juste Ja, det är jag på bilden när jag sitter vid datorn.
Alla frågar mig om det verkligen är jag på bilden och
det stör mig så jävla mycket !!!! ><





Tokio Hotel speed up - Ready, Set, Go!



Hahahahaa Tokio Hotel speed up - Ready, Set, Go!



Hahahahahahaha omg X)


JÄVLA SJÄLVISKA FANSKAP NI ÄR!

image31URSCH! NEJ FY FAN! JAG FÅR DAMP PÅ TOKIO HOTEL FANS ASSÅ!

jag vet många som säger att han kan sjunga även om han har fel på halsen och det är ju hur jävla sjukt som helst! liksom, REPSEKTERA ATT BILL ÄR SJUK!!!!!!!!!!!!!! Jävla själviska fanskap Tokio Hotel fansen är asså! alla är inte de men dom utomlands är de! Fatta att Bill är sjuk och behöver vård och vila! Tänk om ni var sångare och ni inte skulle få vila om ni va sjuk och hade fel i halsen. Hur jävla nice är de då?

LIKSOM! LÄGG AV! TOKIO HOTEL FANSEN ÄR FAN INTE NORMAL SÄGER JAG BARA! NI BEHÖVER SERIÖS NÅ JÄVLA VÅRD AV NÅTT SLAG SÅ NI FATTAR ATT NI MÅSTE GE KILLARNA SOM SPACE!

image33Ni är själviska jävla fanskap som någon existerat på denna jord!

Ursäkta, men jag är polare med sjukt många Tokio Hotel fans runt om i världen som säger att Bill kan sjunga och att han ska sluta vara töntig! MEN HERREGUD ASSÅ! MAN ÄR INGEN TÖNT OM MAN ÄR SJUK OCH HAR PROBLEM MED HALSEN! LIKSOM FUCK OFF! PALLA ER JÄVLA FITTNYLLEN!!!

Som sagt, detta är inte till nån av er utan sjukt många utomlands!

Fan kan inte THF liksom respektera Bill, Georg, Tom & Gustav och sluta vara så själviska och egotrippade?! Det är fan sorgligt hur dom beteer sig..




Sant eller falskt?! Är Tokio Hotel's turne inställd?

image30Om jag ska vara ärlig så tror jag inte ett smack på de. Jag menar, visst Bill är sjuk men på Tokio Hotel does America står de att hela turnen är inställd, men det står INGENTING på Tokio Hotel's hemsida eller myspace.. Hmm.. mysko mysko. Men men, det är väl säkert ett vanligt rykte som vanligt.. sjukt irreterande!.

Här är artikeln från Tokio Hotel does America


Here?s google.
He completely sold-out European tour with concerts in Italy, Sweden, Slovenia, Serbia, Finland, Denmark, Norway and an appearance in Dortmund have to be cancelled.

A RIESIGER SCHOCK MILLION FOR FANS ON THE WHOLE WORLD!


?Bill was already early last week with an inflammation of the vocal cords in medical treatment,? says Tokyo Hotel ?producer and manager David Jost. ?A further investigation showed that on one of the vocal cords has formed a thickening, which prevents a recovery. The cyst has yet surgically removed this week. ?


How can such an ulcer?
image29


?Most accrues a thickening of the vocal cords, a so-called Sängerknötchen through overuse of the voice,? says ENT physic
ian Dr. Julia Vent from the University Hospital of Cologne. ?If a singer too loud or with the wrong pressure sings, can be a thickener. Buoyed when the vocal cords by an infection already attacked. A cyst on the larynx is a small, fluid-filled bubble. The surgery is done through the introduction of a tube through the mouth. Under the microscope, the cyst with tiny, sharp scissors out. ? More Star-News

After the operation must be a Bill several rehabilitation, long-term damage to the vocal cords to avoid.


Producer David Jost: ?We hope very much that the fans have to understand that Bill?s health to the fore.?


Men det står absolut ingenting om detta på www.tokiohotel.de eller på www.myspace.com/tokiohotel

Så med allt detta vill jag bara säga att allting låter helt jävla fuckat!

Jag kommer att posta en konvo mellan mig och en polare från msn från klockan 02.20 den 25 mars angående detta "ryktet" om det är sant eller falskt..

VAINS OF JENNA TILL SVERIGE!

VAINS OF JENNA TILL SVERIGE!
skriv på namnlistan och berätta för andra
och be dom skriva på!!

http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=1794


Image and video hosting by TinyPic



FJORTISSPRÅK?

FJORTISSPRÅK?

[x] Fett
[x] Såklart
[x] Allvarligt
[x] Men sluta
[x] Lägg av
[x] Seriöst
[ ] Girl power
[x] Jaa
[x] Men gud
[ ] Haha den va roooolig
[ ] Den va bra
[x] Han ba
[x] Hon ba
[ ] Asså jag fattar inte
[ ] Sa han så
[ ] Sa hon så
[ ] Skrev han så
[ ] Skrev hon så
[x] typ... mobbat eller vad
[ ] eh..
[x] äre
[x] ofta
[ ] te
[x] lätt
[ ] Asså hur kan du
[x] Moget
[ ] Jassåru
[ ] Men jag ska ta o dra nu
[x] pusspuss på dig med älskling
[x] messaru mig

totalt:

0; Okej, är du stum?
1-9; Utegänget?
10-25; Grattis, du pratar normalt!
26-30; FJORTIS VARNING! Följ med på svenskan i skola
och i värsta fall gå och få hjälp med ditt språk

TOKIO HOTEL ÄR FAN BARA KÄRLEK!!!

image28Fuck you! Jag älskar Tokio Hotel och jag är stolt oxå :) haha, många människor säger att TH är bögar etc, men jag skiter i vilket. Jag älskar dom och jag är fanimej stolt oxå :D

TOKIO HOTEL ÄR FAN BARA KÄRLEK!!!

LaLaLaa :D varför ska man skämmas över dom kändisarna/bandena och sånt man älskar?
Jag erkänner, jag skämdes förr men liksom till vilken nytta?! Det är självförtroende de handlar om, om man står för det man gör och är stolt över sig själv så kommer man bara att växa :D

Även om nån försöker få mig att sluta älska Tokio Hotel så kommer dom aldrig att lyckas. För jag är ett troget fan som aldrig kommer att svika Tokio Hotel no matter what. Har jag varit ett fan så här pass länge så kan jag fortsätta att vara ett troget fan! Deras musik är guld och medlemmarna är diamanter! Perfekt för en tjej! Perfekt för ett fan! :D



SLUTA LÄGG UT NAKNA BILDER PÅ SIDOR!

Ursäkta mig! men en del tjejer är bara för mycket! Liksom, hur ofta är det att man lägger ut bilder där man onanerar och har en kuk mellan brösten på engelska bilddagboken? Och hon tror att hon är så snygg, och att alla ska gilla henne. ALDRIG! det är sjukt många som säger att hon är en subba, hora och så. Åh herregud! jag stör mig verkligen på henne. Plus att det fanns en annan tjej också. OMG! bli medlem på en porrsida eller nånting, bara ni inte lägger ut på bilddagboken och tillåter anonyma kommentera och så. Det är ju sjukt! Snälla rara söta flickor, lägg inte ut bilder på er själva så andra kan vara elaka eller att allting kan sluta hemskt. Snälla, tänk på er och alla andra runt omkring er.

En bild från bilddagboken hennes..


image27

Jag säger inte vad hon heter på thephotodiary.com




Få bättre självförtroende!

Jag har aldrig haft självförtroende, jag har alltid tyckt illa om mig själv och min kropp. Men jag har börjat tycka om mig själv nu och accepterat mig själv.

Innan jag började få lite självförtroende lyssnade jag på vad allt och alla sa till mig och om mig. Jag blev utskrattad och det blir jag än men jag skiter i dom. Jag har och haft självmordstankar och det står jag för. Och jag vill inte att ni ska ha samma som jag haft och har så därför vill jag hjälpa er som behöver skaffa ett självförtroende: )

  • Tro på dig själv!
    Tro på att du kan göra saker även om dom är svåra. Titta dig själv i spegeln och upprepa "Jag är fin, vacker, snygg, söt och super gorgeous" om och om igen. Le varje gång du säger det i spegeln. Gör det varje dag, flera gånger om dagen om du vill. Ju flera gånger du gör det, ju bättre kommer du att gilla dig själv.
  • Strunta i vad människor tycker och tänker!
    Jag vet att det är svårt, men försök! Jag tror på dig : )
  • Media, Tvn & modeller
    De är bara skräp! Modeller blir om photoshoppade på bilder, Tvn accepterar bara människor som är smala och media vill bara ha smala tjejer... SKIT I DOM!! Du är vacker!
  • Lita på dina vänner
    Säger dom att du är vacker, söt och allting.. Tro på dom : )
  • Klipp håret & använd smink
    Jag kanske låter hemsk med detta men förändra ditt utseende, börja använd smink om du inte gör de. Men använd inte för mycket. Men kom ihåg, naturlig är bäst! Du kan använda kajal och lite mascara : ) gärna lite läppglans ;D
  • Du får killarna/tjejerna på fall!
    Om du är dig själv. Försök inte vara någon annan än vem du egenligen är.

Kom ihåg, dom här var kanske inte dom bästa tipsen. Lyssna på Christina Aguileras låt "Beautiful". Den texten gav mig början på mitt självförtroende. Lita på mig, Du är vacker hur du än ser ut. Det är dom andra som är idioter som inte kan se skönheten som finns hos dig.

I am beautiful no matter what they say
Words can't bring me down
I am beautiful in every single way
Yes, words can't bring me down, oh no
So don't you bring me down today

Yes! Du är vacker, och du ska tro på dig själv. Lyssna inte på vad andra, försök låta allt elakt rinna igenom dig som vatten. Tänk på nå roligt när dom håller på med dig. Tänk dig vildaste fanstasier med kändisen/kändisar du gillar ; )

Vad du än gör, Låt inte människor som mobbar dig lyckas trycka ner dig.

Tänk dig att du är en blomma som växer och blir en massa vacker för varje gång nån säger eller skriver elakt till dig : ) Du kommer att bli en jätte vacker en blomma. En vacker blomma som är full med självförtroende : )


Lånar du min lista, kommentera då och länka mig. Snälla.
Jag skrev denna lista själv och jag vill inte att den ska bli stulen
utan att jag får veta vem det är som har den. Tack!



illa behandlad av andra för att man är överviktig & kraftig

Jag erkänner, jag är inte världens smalaste tjej och inte heller världens största tjej. Men jag är överviktig och de vet jag och de står jag för. Jag har varit mobbad sedan första dagen på dagis, och då var jag tre år gammal. Jag fyller 18 nu till sommaren och jag är fortfarande mobbad. Såg en artikel på en annan's blogg om att vara fet. Där länkade hon även sidan till aftonbladets undersökning när reporten Jessica Isaksson tog på sig en 50 kg dräkt och gick ut på plattan i Stockholm. Läs artikeln här: Mitt nya liv som tjock.



UTTITTAD. På plattan vid Stockholms central. Förbipasserande stirrar ogenerat på Expressens reporter Jessica Isaksson när hon har tjockdräkten som gör henne 50 kilo tyngre. Foto: JOCKE BERGLUND



Alltså de är sjukt hur mycket mobbad människor blir som är överviktiga och kraftiga. Jag fattar inte, varför kan inte människor? Men de är ju sant som alla säger att man måste se ut som en barbie docka nu för tiden för att kunna bli accepterd. Men jag tycker det är sjukt! What ever om man är överviktig eller inte, acceptera människor ändå!!!!! DET ÄR INSIDAN MAN GÅR EFTER INTE UTSIDAN! Det är tråkigt hur människor blir mobbad och allting...

Paris Hilton och Jag träffades i mitt rum

image26hahaha seriöst! X) de var första tanken när jag såg bilden jag tog i natt på mig tillsammans med Paris Hilton filmställningen jag har fått av Dollarstore : ) Love it! Love it! Typ alla vet att jag älskar och avgudar hennes så jag fick båda ställningarna av Dollarstore : ) plus perfymer och ah ^^ haha


Jag är inte så brun i verkligheten ^^ Jag har fixat till den bara ^^ Bilden var jätte ljus.










Smsar med en som jobbar på modellargentur

image25Okej allting är så fuckat sjukt! jag är inne på en modell sida och en argentur som jag hittat via en kompis som är modell där, och allt har blevit så spejsat! Jag skickade sms för skojj skull. Och detta skrev jag; Hej, jag heter Emma. Jag är inne på eran hemsida (jätte bra sida) och jag har en fråga, om man vill typ ansöka om att bli modell hos er måste man vara smal då? Snälla svara tillbaka. Ring inte, svara på sms. Tack / Emma

Och detta svarade dom; nej, det behöver man inte
Jag;  Okej. Är de till adressen på hemsidan från man ska skicka till? Tack

Dom; ansökan och info hittar du på casting sidan
Jag: Okej, Tack så mycket : )
Lite spejsat och nu säger alla bara för att jag berättade detta till några kompisar att jag smsade och frågan och för att allt var på skojj skull att jag ska ansöka för att jag skulle passa perfekt som modell. I helvete heller .____. Jag kommer aldrig att bli modell vare sig ni vill eller inte! Aja what ever, allt är så himla sjukt och nu fan vill typ sjukt många att jag ska ansöka >< pass! jag vet att jag ändå aldrig kommer att bli modell..



JAG HATAR FRISÖRER!!!

ÅT HELVETE MED DOM!.... ALLIHOP!!!
Iaf dom jag har varit hos!

Jag var hos frisören idag och jag sa max 3 cm kanske 4. men så klipper han av 1,5 dm! omg! jag är helt jäkla förkrossad. Omg, alla säger att de är snyggt och så men jag tycker de är hemskt! Mitt hår var mitt liv! omg! jag kunde stå timmar och fixa till de så de blev bra. Men nu är de hemskt!!

Kolla själv




På före bilden var jag trött & sur om ni undrar ^^
samma sminkning men olika hårlängder osv.

FETT FULT!



Tokio Hotel LIVE-Marseille- Le dôme-Reden


Bill låter fansen sjunga mer än han, man hör mycket väl att han är sjuk :( Baby <3





Krya på dig baby <3




TH concert in Portugal is cancelled - Tom apologizes

16-03-2008.
Our concert was cancelled because Bill was really sick, he couldn't talk. The boys were nice for going on stage say sorry, but the organization should have told us before, there were girls sleeping outside the venue for 2 days, and Bill was already sick for a couple of days. Still, there is no need to blame Bill for this, no one is guilty for being sick. Aparently he has laryngitis, an inflammation of the larynx. It causes hoarse voice or the complete loss of the voice because of irritation of the vocal cords. When it's severe, it can last for weeks. Bill's is a little severe, so let's see what happens.




Hoppas baby blir bättre snart <3<3<3




MTV NEXT - jävla cp program!


okej! seriöst.. jag hatar programmet NEXT som visas på MTV! Det är bara ett gäng ytliga människor som är ute efter knulla. Ursäkta mig men lixom, jag såg nyss[19.30] ett avsnitt där en kille var halv somalian eller va han var och han Next'ar en tjej för hennes stil, en annan tjej för att hon inte var hans typ och att han ville ge henne hö direkt när han såg henne, och sen gjorde han hästljud. Liksom hur moget är de från skala ett till tio? NOLL! Den killen var seriöst bara ute efter knulla och jag håller med bruden som var sist att han är en jävla idiot och så. Jag menar, han next'ar en annan tjej bara för att hon inte kunna ett brottar grepp .___.
hur jävla normalt är de då?!

Liksom jag menar, kan inte tjejerna eller killarna få tag på tjej/kille på ett normalt vis?
utan måste ställa upp på reality serie på MTV? Sjukt lågt asså!

image24





Tokio Hotel - Dont Jump

Denna låt betyder jätte mycket
för mig
<3










Cinema Bizarre - Forever or Never

fucking hell! asså denna låt kan man inte sluta knarka .____.
och bandet är ju sjukt bra!!!! shit mama!! ni kommer att fatta vad
jag menar när ni ser musikvideon och hör låten .____.









Irreterande pojkar + Youtube

image23

Jag måste bara skriva detta inlägget för jag såg en video med en brud som
strippade på youtube men hade underkläderna på sig..




Pojkar/ killar kan vara så irreterande ibland. Liksom, om dom är på kåthumör så ska man väl inte bli tvingad att ha sex med dom eller data sex? Eller? Nej verkligen inte! Jag erkänner, det finns en kille som jag totalt äger ut på datasex, vi har haft det en gång och han sög nå extremt. Han heter Markus och han var verkligen dålig! . Men de roliga är att killar tror att dom gör en kåt och upphetsad you know. Men hallå? >< verkligen inte. Och dom tror ju de verkligen så dom vill ha de om och om igen, även om man säger nej så lyssnar dom inte utan dom bara tänker på k*ulla och allting hela tiden. Irreterande.

Liksom, om jag ska vara ärlig så är killar verkligen störande för dom frågade efter bilder på tjejer där dom viker ut sig eller om dom kan strippa i cam eller annat.
Men det finns ju faktist gränser .____.


Lika med youtube,
det finns brudar som onanenar och stippar och lägger ut på youtube. Liksom... är ni inte rädd om er själva eller är de ända ni tänker på är på att bli känd eller? men då ska jag berätta en sak för er, ni skämmer bara ut er! Hur många tror ni inte sitter och skrattar åt er och kallar er saker?
Tänkt på de? Neej! inte eftersom ni gör sånna filmer.
Kanske inte du har gjort sån film men tänk på vad ni gör
och lägger ut, det kommer surt efter..






familjen <3

Min familj är det bästa som hänt mig. Har jag haft en dålig dag så kan jag bara åka till min bror och ena syster och träffa mina syskon barn. På sättet som dom skrattar och är bara über gulliga gör att man blir så glad. När man väl är hos dom och leker med dom vill man aldrig sluta. För man får skratta så himla mycket.

Alicia, min lilla princessa <3

hon är snart ett år och har redan gjort mina dagar till dom bästa. ett år av hennes glädje, hennes söthet och hela henne. jag är den lyckligaste personen som har henne, hon är mitt allt. du börjar dansa och digga till Tokio Hotel sångerna som spelas på datorn eller mobilen, frågar man dig om du vill höra Tokio Hotel så skiner du upp som en sol och ger mig världens leende. du är så sööt när du ler med dina två små tänder
jag älskar dig Alicia så himla mycket.

Olivia, min älskade sötnos <3
hon är snart fyra år och gör alla människor glad och alldeles varm inombords. att höra hon skratta är så mysigt för hon har ett speciellt skratt, när hon sitter och sjunger med till Tokio Hotel sångerna som spelas på mobilen eller datorn gör mig super glad. "Jag älskar Tokio Hotel" sa du en gång och det var nästan så tårarna börja falla. "Det är dina pojkar" säger du hela tiden så fort du ser en bild på dom, ser video med dom och allting. Jag minns när du satt och tittade på MTV Live - Tokio Hotel med mig och du sa att jag skulle ta fram mobilen och ta massa bilder, när du dansade och sjöng med till sångerna.
jag älskar dig Olivia så himla mycket.

Gabriel, min lilla spindelmannen <3
aldrig har jag sett nån så knäpp och galen som du är, de måste brås på mig :) att du leker, hoppar, springer och allting gör mig alldeles glad för du kan komma till mig och säga "ta mig" och du springer i väg. du börjar gråta när man ska åka hem, det är så jobbigt. du skiner upp som en sol och blir alldeles till dig när man kommer till dig och när du kramas och pussas så blir man alldeles varm.
jag älskar dig Gabriel så himla mycket

Jag skulle dö för mina älsklingar om det hände dom nånting.

INFORMATION OM TH KONSERTEN!



image22


Ordningen på sångerna till Tokio Hotel konserten

- Break away
- Final day
- 1000 Oceans
- Live every second
- Love is dead
- Sacred
- Scream
- Black
- On the edge
- Ready set go
- Reden
- Wir sterben niemals aus
- Don't jump
- Geh
- Ich bin nicht ich
- Raise your hands together
- Monsoon
- In die nacht
- Rescue me
- Forgotten Children
- By your side




Video - You're Psycho!!!!



hahahahahaa omg!

Tack Linda för länken till videon!

Omg! Jag dööööööööör av skratt!





Jag dööör seriöst av skratt!! XD hahahahaha

Killen har gjort denna video med; Insane Driver






Hahaha omg! X)



Kommentera vad ni tycker om videosarna X)




Basshunter - B i l d e r

Ledsen, men jag fann massa bra/knäppa/mysko bilder på Basshunter som jag bara måste lägga ut i bloggen.

Credits; trojanz83



Obs, det är inte alla bilder. Utan bilderna som är mest roliga och så




Ganska het. men URSCH!





Okej, Jonas måste vara böög! .____.




.____.




ursch





hon ser ju ut att ha roligt..





ursäkta mig, men kolla bruden till vänster .____.





gubben bakom Jonas verkar uttråkad. "Är inte han klar snart?"

JAG KAN FÖRSTÅ HAN!






hade jag varit i publiken hade jag skrike "RAMLA!" X)





vem är snyggast? aah du, i detta fallet måste jag faktist säga Jonas .___.





uhm... okej..





men okeej?! O__O





som sagt. Jonas måste vara.... både ock?





försöker du få henne till att ta mera porrbilder? bara en fråga





han kåtar upp sig och hon skrattar?? bra kombination du ; )





OOHHH! TITTA VART BRUDEN HAR SIN HAND NÅNSTANNS XD





kåta jävlar ><





jag säger ingenting.. döm själv.





*bruden tänker* "Åh herregud! Han håller i min hand"

*Jonas tänker* "Om jag håller i hennes hand och kåtar mig lite så kanske jag kan få henne i sängen sen"






men seriöst?





är knulla & bröst de ända du tänker på Jonas? *bara en fråga*





Gay or what?





men normalt? .___.





hahaha va fan har du tagit Jonas? XD





hahahaha bilden ser ju fan sjuk ut XD





yeah bäbbä? klämmer du en stor än eller?

*Basshunter skriker* "UT MED DIG DIN ONDA DEMON!"






ego X)





*åh neej! de kommer en tiill stor demon!*





hahaha de ser ut som om att han har däckat på golvet. men han står faktist upp XD





kolla näsan på han .____.





men sexigt X)





första gången jag ser nån får signera använda (äckliga) skor .____.





SATAN VA LÅNG DU ÄR !





Aww :]





och så kåtar vi upp oss igen. men denna gång på en gammal tant .____. läskigt





Vad sägs om att krypa lite granna?





*yeah bäbbä*





hahahaha





försöker du se porrig ut? ; ]





ta bort handen då?





men vaddå framför ljuset?





HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA





hmmm





Aaah snuttigull då!





*om jag gör så här så kanske jag ser skrämmande ut*





följer dom med han typ över allt och tar bilder eller?





*MIN MICK ÄR TRASIIIG!!*





kåt eller? XD





kolla svettfläckarna .___.





- - - - - -





tur nalle? ; ]





*vad ska jag döpa nallen till?*





*nisse blir bra*





kolla människan på.. den där saken vid scenen





vilken stil du X)





personen på saken brevid scenen *kom till mig*





kåt eller?





*du blir mitt offer ; ] *





HAHAHAHAHAHAHAHHAHAA





*Oops*





men snällt??





Aww titta bruden till höger på bilden : )





HUNDEN!! :D





*fyy va han stinker*





*behöver du eld?*





*ingen kan se mig nu*





*yeah bitch!! sidan rockar!* eller inte säger jag





*trött för att stå*





*sov nu lilla nallen (sjunger barnvisa)*





*jag somnar nog själv*





svettig?





*björnen sover, björnen sover i sitt lugna bo.... (barnvisan)*





och jag tackar er...





Kommer mera bilder i morron. Klockan är 03.25 nu.

Basshunter





Han gjorde sommarplågan "Boten Anna" och nu har han gjort det igen. Han har "översatt" Boten Anna låten till engelska. Men de roliga är... Det är inte ens samma text. I den svenska låten snackar han om nån som gör sig av med alla som spammar. eller nånting sånt där. Men i den engelska låten så sjunger han om att det är ett par som har gjort slut med varandra men hittar tillbaka till varandra på dansgolvet. Mycket konstigt.







Jag stör mig värsta mycket på han! Lixom! Alla i hela världen älskar han verkar det som. Visst jag tyckte han var skit bra förr och att han är grymt snygg. Men när man hörde låten "Boten Anna" hela tiden så tröttnade man ju på han. Var han inte på ZTV så var han på MTV. och var han inte på MTV så var han på ZTV eller nån annan musik-kanal. Ursäkta mig men URSCH!!!!


Jag slår vad om att det finns tusen om inte mer som är jävligt less på Basshunter. Jag är en av dom. Visst han får hålla på med musik or what ever han gör. Men snälla tvstationer och radiostationer .___. spela inte hans låtar så jäkla mycket!








Läste förr kom jag på nu att Jonas "Basshunter" Altberg ska bli porrstjärna. Tack vare hans porrbilder som ligger ute på internet. men lixom, vem fan skulle köpa/hyra den videon? .___. Inte jag iaf!



Basshunter blir porrstjärna?

2008-01-15 13:46

Jonas Altberg berättar om sexbilderna som sprids på nätet


Jonas Altberg är mest känd som Basshunter som gjorde sommarplågan ?Boten Anna?, men han har också blivit ett namn som många känner till på grund av de intima sexbilderna som spreds över nätet i somras.


När ?Boten Anna? gjordes om i den engelska versionen ?Now You?re Gone? och började spela i engelsk radio blev han även intressant för brittisk skvallerpress, som självklart genast intresserade sig för de vågade fotografierna.


Först förnekade 23-åriga Jonas att det var han på bilderna och påstod att de var redigerade i Photoshop, men han valde sedan att berätta öppet om dem.


? De här bilderna togs i mina föräldrars hus. Jag, min flickvän och några vänner hade festat och druckit. Vi bestämde oss för att ta lite bilder och ha en sexorgie hemma hos mig, berättade han tidigare för sajten Pop Justice.


? De här bilderna läckte på något vis ut på nätet. Det var inte jag som lade upp dem. Men jag känner mig inte generad alls. Det enda jag känner mig generad över är att bilderna kunde ha gjorts om en massa i Photoshop.


? Jag kan ärligt säga att jag gillar sex. Jag gillar att använda min kropp till vad jag föddes till att göra och jag är inte en blyg kille. Jag vill visa världen.


Med porrbilder i bagaget som blev offentliga av misstag funderar nu Jonas enligt brittiska The Sun på en ny karriär.


? Att ha sex framför kameran kan vara lite skrämmande, men jag skulle definitivt kunna tänka mig det. Jag är inte en blyg kille, ska han ha sagt till en av tidningens reportrar.








Lixom! Neeeeeeeeeej!!! Skaffa dig ett jobb!!! eller börja plugga för fan!! Men vad du än gör, .___. bli inte porrstjärna. Lixom.. Nej ! fan de är sjukt! Din musik är jobbig men hur jävla sjukt jobbig kommer inte din porrfilm att bli då!? alla kommer ju att snacka om den .___. mamma! VILL INTE SE NÅN JÄVLA PORRFILM MED DIG JONAS!





Jag har alla bilder när Jonas har sex med sin dåvarandra flickvän.
Håll koll. Jag laddar upp dom senare ;)






Fotografier




Fotografier
Okej, jag är inte världens bästa fotograf, men bilderna få duga ändå. Det är inte alla bilder jag har tagit. Utan jag visar några som människor tycker bra om.


Klicka bakåt om ni vill tillbaka till min sida :)




Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us





Mera fotografier kommer senare. Jag har skrive adressen till bloggen för att andra inte ska kunna ta mina bilder och säga att de är dom som har tagit bilderna. Hoppas att ni förstår vad jag menar.






Lana Jade - bilder



N y a b i l d e r p å

L a n a J a d e








Lana Jade & Zui












Audrey - bilder



N y a b i l d e r p å A u d r e y

både gamla och nya bilder














Zui - Nya bilder





N y a b i l d e r p å Z u i




















Roligt att göra

Käre Georg,
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag avskyr dig. Jag tror jag förstod det när jag såg det krympta huvudet i din campingbil när jag såg dig sitta på min far . Jag är säker på att du är känslig nog att förstå att jag tänder på sopåkare. Jag skickar tillbaka din ring, men jag behåller din granne Magnus som ett minne. Du ska även veta att jag alltid känt mig smutsig inför ett nytt liv som klon.

Gå och dränk dig,
// Emma


GÖR SÅ HÄR:

Käre - din partners namn, är du singel ta vem du vill? Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___. Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___ när jag såg dig ___4___ ___5___. Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___. Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne. Du ska även veta att jag ___10___ ___11___. ___12___,
-ditt namn-

1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?
Blå ? vår romans är slut
Röd ? vår affär är död
Vit ? jag ska gå i kloster
Svart ? jag avskyr dig
Grön ? våra horoskop passar inte ihop
Grå ? du är ett pervo
Gul ? jag går på gatan
Rosa ? dina näsborrar är en förolämpning
Brun ? maffian är ute efter dig
Ingen tröja ? du är en nolla
Annan ? jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari ? den där natten
Februari ? i fjol
Mars ? när din dvärg bet mig
April ? när jag trippade på sesamfrön
Maj ? senaste första maj
Juni ? när du satte bojor på mig
Juli ? när jag kräktes
Augusti ? när jag såg det krympta huvudet
September ? när vi badade nakna
Oktober ? när jag reciterade Tomten?
November ? när din fårhund löpte amok
December - när jag bytte tennisskor

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos ? i din lya
Pizza ? i din campingbil
Pasta ? utanför Säffle
Hamburgare ? under bussen
Sallad ? medan du åt enchiladas
Kyckling ? i din garderob
Kebab ? med Knutby-pastorn
Fisk ? i kvinnokläder
Mackor ? på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne ? på mentalsjukhuset
Korv ? i trans
Annat ? med paret Bush

4.VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul ? stöta på
Röd ? förolämpa
Svart ? ignorera
Blå ? knocka
Lila ? hälla sirap på
Vit ? karva dina initialer i
Grå ? slita kläderna av
Brun ? sätta blodiglar på
Orange ? snöpa
Rosa ? slita tupén av
Barfota ? sitta på
Annat ? driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart ? min bästa vän
Vit ? min far
Grå ? Carl Bildt
Brun ? min pruttkudde
Lila ? min senapsufflé
Röd ? Björne
Blå ? min avocadoplanta
Gul ? min brevvän i Ghana
Orange ? min Carl Larsson-samling
Rosa ? Djurgårdens förstakedja
nga ? min Ingvar Carlsson-staty
Annat ? den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?

Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - köldskadad
Lost - påtänd
House - ärrad
Simpsons - feg
Aktuellt - mongolisk
Idol ? masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - skamsen

7. HUMÖR JUST NU?
Glad ? hur dåligt jag mått
Ledsen ? hur trist du är
Uttråkad ? att Jultomten inte finns
Arg ? att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad ? att vi är kusiner
Uppspelt ? att det inte finns någon lösning för
Nervös ? Mellanöstern Orolig ? att din Honda suger
Apatisk ? att jag har bytt kön
Skamsen ? att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen ? att jag tänder på sopåkare
Överlycklig ? att jag är en klon
Annat ? att Äntligen Hemma är botten

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit ? din ring
Gul ? dina kärleksbrev
Röd ? din Darth Vader-poster
Svart ? din tama sten
Blå ? soffdynorna
Grön ? bilderna av Halmstad
Orange ? dina löständer
Brun ? din adressbok
Grå ? våra matchande Snobben-haklappar
Lila ? dina gamla lottokuponger
Rosa ? de avklippta tånaglarna
Annan ? dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B ? ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F ? din granne Magnus
G/H ? min oskuld
I/J ? resultaten av blodprovet
K/L ? ditt vänsteröra
M/N ? ditt självmordsbrev
O/P ? mitt förstånd
Q/R ? din mamma
S/T ? din fjärilssamling
U/V/W ? ditt brottsregister
X/Y/Z ? Dennis trikåer
Å/Ä/Ö ? ditt gymnasiebetyg

10.SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B ? alltid ska minnas
C/D ? aldrig ska glömma
E/F ? att jag alltid velat bryta
G/H ? aldrig öppet hånat
I/J ? alltid känt mig smutsig inför
K/L ? ska upplysa skatteverket om
M/N ? att jag berättade i bikten om
O/P ? intervjuas av Aftonbladet om
Q/R ? informerat psykiatern om
S/T ? mår illa när jag tänker på
U/V/W ? alltid ska försöka glömma
X/Y/Z ? klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö ? aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten ? vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk ? ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider ? ett passionerat intresse för möss
Juice ? Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten ? pinsamma utslag
Oboy ? aubergine-fetishism
Whisky ? att sabba andra världskriget
Annat ? att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand ? Varma hälsningar
USA ? Med vänlig hälsning
England ? Lycka till på permissionen
Spanien ? Gå och dränk dig
Kina ? Äcklade hälsningar
Tyskland ? Med lättnad
apan ? Stick å brinn
Grekland ? Din eviga fiende
Australien ? Hälsa din groda Leonard
Egypten ? Stick nu
Frankrike ? I smärta
Annat - Hälsa din läskiga familj



Vad fick du?! Kommentera vad du fick : )