SJUK VIDEO XD MED DAMIEN OCH MATT ! HERREGUD! TITTA OCH KOMMENTERA VAD NI TYCKER XD


Hahaha Dom är fan för sjuka XD <3





The Voice '08 var de värsta slash de bästa jag varit med om

ojojojojojjj!! Vaaaa people det var där! Jag och en polare stog från halv fem på kvällen till tio på senkvällen. Verkligen de värsta jag varit med om. Men men, jag fick se Flo Rida och Adam Tensta vilket jag verkligen ville plus under hela konserten så hade jag syster i telefonen för hon ville också gå men jag tvingade henne att stanna hemma vilket var tur de för hon skulle inte ha klarat pressen och alla svettiga saker där. Man kände sig som en jäkla firre på land för de var så varmt och alla stog så jäkla nära en. Man kunde inte ens röra sig! så jäkla trångt var det. Det var över 10.000 människor där varv av 7 små barn kom bort från föräldrarna sina. Urschurschursch! hoppas att dom är hemma där dom ska vara igen. Verkligen tragiskt att små barn kom i från sina föräldrar. Jag kom i o för sig i från min polare så efter konserten så tog det minst en timma att hitta upp varandra varv att under tiden hade jag mamma i telefonen för jag hade aldrig varit i de området förr och jag var livrädd och hade panik så jag började nästan att gråta. Men till slut så ringde Gurra (min polare's mamma's kille/sambo / idk) och vi kunde nästan inte prata för det var efter fest vid scenen men jag hittade han så vi gick tillsammans och letade efter Linda (min polare) och de tog typ bara 10 min så hittade jag henne.. Lääääskigt va ont man hade efter konserten. Jag har fortfarande ont och denna konsert var i Lördags .___. sjuuuukt!

aja, Flo Rida sa sitt nummer/mobilnummer out loud och jag hade syrran i telefonen då när han sa de men jag skrek/sa i telefonen att hon skulle vänta så jag tog nummret. Skickade sms i går (söndagsnatt) för att se om det funkade för skojjskull och shit man, det funkade. Det levererades och jag fick typ hjärtslag för jag trodde inte att det skulle funka så jag skickade sms till Linda och sa att de funkade så hon sa att det är bara att vänta på svar då. och shit man!!!


STHLM dagen - woohooo
sååå jävla fuckad dag asså! troligen fixat så Cinema Bizarre ska ha skivsignering (Yaaay me) och jag har köpt en Tokio Hotel väska som jag är tüp meeeega kär i. hahaha

15:22
jag har fuuuuuuuuuuuuuuuuckat ont i halsen som jag skrek i lördags. Haha och kroppen ska vi inte ens prata om xD

ska kolla på priser för nästa månads resa till Stockholm från Norrland ;D ska ner och se Cinema Bizarre då! waowaowaowaoaaaoooow!!


bilder kommer senare :p måste skriva namn på alla..


Nya bilder + design

hejheeej alla!
Nu har jag bytt bild på headern och profils bilden! Yaay! haha, tänkte eftersom jag är blond nu så kanske det vore typ på tiden att jag bytte bilder eftersom dom andra bilderna var när jag var brunett. haha skoooojjj!!

tycker ni om dom nya bilderna? =)

Jusste ja; kolla även in min blogg om kändisar och senaste nytt från Hollywood.
http://audreeii.blogg.se/hollywood

kommentera är ni söt :*