Snake of Eden

image11

SNAKE OF FUCKING EDEN!

Okej så dom här killarna är typ BÄST! Inte bara att dom är snygg, men dom gör grym musik! Rock, Kelii, Izzy, Oskar & Matty D är dom snällaste pojkar jag har träffat. Visseligen har jag bara träffat Rock, Izzy och Kelii.
Men jag har kontakt med alla i bandet och dom är grymt snäll.

Mikey Teeze som är den förra medlemmen som spelade trummor i bandet. Som alla vet så fick han sparken från Snake of Eden, och det har tagit Mikey hårt. Trillingarna (Rock, Kelii och Izzy) säger att dom fortfarande är vänner men som det låter och ser ut på Mikey så är dom värsta fiender. Men vi fans vet inte sanningen. Kanske nån vet, kanske inte. Som Street Team ledare för bandet försöker jag ta reda på så mycket som möjligt.
Och jag ska posta blogg om jag får reda på något nytt om dom. Som det ser ut nu så håller dom på med två låtar och en musikvideo till en av deras låtar.

image12
Detta är Mikey. Snake of Eden's förra trummis.


Det är sjukt svårt att förstå att lilla Mikey har blevit sparkad från bandet. Vissa säger att det inte är Snake of Eden utan Mikey. Visst jag håller med, men det är fortfarande Snake of Eden även utan Mikey. Visst det är sorgligt att dom sparkade Mikey och ersatte han med Oskar. Men Mikey är fortfarande en del av bandet.


Mer om Snake of Eden kommer senare : )







Människor som tjatar om saker

Okej, detta är så himla jobbigt!

Människor som tjatar om bilder, msn adressen din, mobil nummret ditt etc.
Jag menar, varför ska dom ha dina personliga uppgifter och bilder på tjejer som är klädd bara i bh och trosor/string eller nånting? Kan dom inte söka på porrbilder och runka till i stället? Lika det här med data sex. Lixom, orka sånt? Man sitter och skriver med nån på andra sidan skärmen och säger vad man gör och så med varandra och försöker göra varandra kåta och så. Nej fy fan, som man ha sex så ska det vara i verkliga livet och inge jäkla data tjafs. Vissa tycker att det är roligt och vissa tycker det är sjukt. Det finns människor som tjatar om bilder på tjejer med inga kläder, det finns människor som tjatar till sig att få se tjejer nakna i cam. Hur sjukt är inte de?! Är dom så jäkla kåta så kan dom väl ladda ner en porrfilm och runka till den? Eller spara bilder på riktiga modeller som viker ut sig och hålla på till dom bilderna? Och det värsta med sånna här människor är att dom inte accepterar ett nej heller!

Det jag vill säga med denna text är att vi tjejer måste vara försiktiga med vilka vi pratar med. Och att vi inte lämnar ut alldeles för mycket till människor online. Jag tycker det är sjukt störande med människor på internet som tjatar om min msn address och så och att dom bara vill ha utviknings bilder och data sex.

Dom accepterar aldrig ett nej heller!

Det är sjukt! Vill man inte skicka tex en bild på sig själv så vill man inte, det måste dom respektera. Säger man nej till data sex eller vad dom människorna nu än vill ha med dig så blir dom arg och värsta sur och börjar hota än och så. Men då ska ni alla vara smart. Om nån hotar dig på internet, tex msn, lunarstorm eller vilken sida du än är medlem på så spara de dom skrev på msn eller printa (ta bild med datorn) över de du har fått i mejl eller gästboks inlägg och skriv ut och gå till polisen med det. Det finns sjukt mycket pedofiler i denna värld. Och om ni vill ha stopp på sånna människor så föreslår jag att ni anmäler så fort nån hotar dig eller tvingar dig till saker..

Det är mitt tips till er.. Sen om ni gör det eller inte är upp till er. Men jag tycker att ni ska anmäla den personen som hotar eller eller tvingar er till saker.

När ni anmäler så är det smart att ni ger polisen msnadressen som personen hotade/tvingade dig ifrån, och att ni ger dom all information du har fått om den personen så har polisen lättare att få tag på pedofilen..

Lämna aldrig ut ditt namn, telefonnummer, personnummer, adress eller något annat privat till nån människa du har träffat på internet



Fejkar

Alla som låtsas vara nån kändis till exempel Tokio Hotel eller nån av medlemmarna i bandet behöver seriöst skaffa ett liv. Lixom, orka människor som tar andras identiter. Kan ni inte vara er själv i stället? Eller är ni för rädda för vad människor ska tycka och tänka om er?

image9

En kompis till mig snackar med en massa personer som låtsas vara Tom Kaulitz, Georg Listing, Bill Kaulitz & Gustav Schäfer på msn. Och nyss (21.20 - 28feb 2008) så sa en av fejkarna när hon skickat bild på mig till dom >< att jag var sööt! Men ofta! What ever.. Jag är så himla less på alla människor som låtsas vara Tokio Hotel, Miley Cyrus, Olsen Twins och många många fler. Det är inte bara på msn dom lurar andra människor som är ett fan av dom. Nej nej, myspace, bebo, hi5 och gud vette alla sidor.. Är man då smart och ta reda på vilka som är dom riktiga så går man självklart in på deras officiella hemsida och tittar om det står nånting om andra sidor dom är medlem på.



Jag ska vara ärlig, jag har haft många som har fejkat varit mig bara för att det har gått ett rykte om att mig och en kändis. Och då är det jätte många som har varit in på min hemsida eller myspace och tagit mina bilder och satt deras hemsida/myspace sida namn på bilderna och sagt att dom är den riktiga Emma / Audreeii. Så jag har flera gånger fått tagit bilder med sidornas adresser som jag är medlem på och lagt ut på internet för att människor ska få reda på vem som är den riktiga Emma.


Jag har snackat med många fejkar i mina dar. Bland annat människor som har fejkat varit Paris Hilton, Britney Spears, Jamie Lynn Spears etc. Och jag har vetat hela tiden att det är fejkar men kan man skådespeleri så kan man lura dom som lurar dig ; ) Snacka med fejkarna ett tag, fråga dom frågor som bara dom riktiga kändisarna/personer kan svara på. Svarar fejkarna på frågorna dina, så säger du inte om det är rätt eller fel.


En gång så snackade jag och Alexandra (en kompis till mig) 3 samtal med en av fejkarna som låtsas vara Tom Kaulitz, och vi frågade massor av frågor. Och då drog jag en fråga; Har du varit i Sverige? om du har det, när var de och vad gjorde du här? Asså jag kommer i håg den konvon som om det vore i går jag frågade han de. Och då visste man att han var fejk för han sa att han aldrig varit i Sverige. Och då var det veckan efter signeringen i Stockholm! Vaddå sjuk??


Varför ska man låtsas vara andra när man bara vara sig själv och få människor att gilla än för vem man är?

Människor verkar vara rädda för att visa vem dom verkligen är. Men varför det?!
Det är väl bättre att vara sig själv än att låtsas vara någon annan
och får den du/ni pratar med sårad och förstörd?

Har man snackat med en person i snart ett år, man har berättat allt för den personen. Man blir "bästa vänner" iaf engligt den personen. Och så finner man bilderna som personen skickat till en och säger att det är hon/han på internet. Hur förkrossad tror dom inte man blir? Tårarna faller, hjärtat är krossat. Vissa kanske tycker att det är skit roligt att lura människor och låtsas vara nån man gillar, tex Tokio Hotel. Men den som dom lurar blir ju förkrossad och ledsen för då kanske den personen har berättat allt för "Tokio Hotel".
Kanske man har berättat hela sitt liv för den personen och så är det bara en fejk. Hur utskämmd blir inte den personen som har skrivit och berättat för fejken och så?


Tänk er själv, du får kontakt med din favorit kändis. Du berättar hur mycket den kändisen betyder för dig. Och så får du reda på att den kändisen bara är en fejk och egentligen är en gammal gubbe i 50 års åldern som lurar dig.

Lika är med alla människor du pratar med på internet. Bestäm inga träffar med den personen för du vet aldrig vem de egentligen kan vara.

Lämna aldrig ut ditt riktiga namn, ditt hela namn, mobilnummer, hemtelefon, msn, email, hemaddress eller nånting. För rätt vare är kan det stå nån galning utan för din dörr och knackar på. Så tänk på vad du säger och berättar. För guds skull, om ni ska bestämma en träff, bestäm en träffa bland människor! ha en eller flera kompisar med dig som har mobiltelefon så hon/han / dom kan larma polisen om nånting händer!



Ville Valo

image8

Oj oj, va snygg man får vara!
man får ju gåshud varje gång man ser han i nån musikvideo, varje gång man ser nån bild på han. men guud! Jag har typ världens ångest över att jag inte fick åka och se han på alla hjärtans dag i Stockholm. Aja, kanske nån annan gång.

Det finns människor som säger att HIM är värdelös och att Ville Valo är ful.
.___. Ni har fan ingen smak säger jag bara!
HIM är typ de bästa bandet som finns, och Ville Valo är en massa snygg ju!
Aja, palla människor som säger illa saker om andra kändisar och människor.


Alla vet att HIM & Ville Valo är bäst! 8D och en massa kärleek <3333





Britney Spears

Okej, jag fattar mig inte på alla paparazzin som aldrig kan låta Britney få vara ifred! Jag menar, Ge Britney lite privatliv va? Är det för mycket att begära? F*ck no! Det är ju mesta dels paparazzin som har gjort så att Britney har blevit deprimerad och så. Och att hon förlorade vårdnaden om barnen var ju hemskt. Men men : ) Brit håller på att förbättra sig! YAAAY!



Alla säger att Britney är en dålig mamma, en värdelös mamma. MY ASS att hon är! Hon är en fantastisk mamma. Hon leker med sina barn. Hon tar hand om dom, tröstar dom när dom är ledsen och hon ger dom mat och tak över huvudet. Asså hur kan Brit vara en dålig mamma när hon tar hand om sina barn och så?



Kolla va söt hon är tillsammans med en av sina barn : )
Jag fattar inte hur människor kan vara så elaka? Hon har ju bryte ihop och ändå håller människor med henne. Är de inte undra på att hon gråter massor, att hon tar droger och så. Människor låter henne aldrig vara i fred!


Kevin Federline vill inte förlora Brit. Och han vill inte heller att hon ska må som hon gör.
Han är rädd för att pojkarna ska förlora sin mamma. Alla säger att Kevin bara var ute efter Britney's pengar, och att han inte bryr sig om henne. Men då har ni fel. För han bryr sig om henne och han utnyttjar inte henne bara för pengar. Visst hon gav han pengar och så, men hon tog ju tillbaka bilarna och allting ju.

Palla med människor som säger elaka saker om Britney. Bara lämna henne ifred!!


image7




Mobbing

Okej, jag måste bara skriva ett inlägg om mobbing och så.
Lixom, hur sjuka får människor vara? Det finns flera hundra miljoner människor i denna värld som är överviktiga och blir mobbade. Och det är bara så fel!! Att kalla människor för fetso, fetjävel och gud vette allt ni kallar människor. Det är så jäkla lågt, så himla fel. Jag själv är överviktig och är mobbad, och jag vet hur det är. Det finns människor som skär sig, som tar självmord för att dom är utsatt för mobbing. Är det de ni kanske vill? Att människor ska ta självmord?? Därför ni håller på? Men då är det något galet i era huven. Att ni håller på tills en människa tar sitt liv. Fy fan asså. Och att ni skriker hora, slyna, luder, bitch, slampa, fetso, äckel osv är bara sjukt! Ni alla vet att mobbing är fel, så varför inte lägga av?




Att bli utsatt för mobbing är det värsta som finns. Att bli kallad saker för hur man ser ut, att bli utfryst från andra. Allting borde stoppas. Det finns många olika sätt att bli mobbad för, dels att bli kallad för saker, bli misshandlad av elever, utfryst, pekad, utskrattad och massa mera. Så varför mobbas? Det är ändå bara den människan som mobbas som har de svårt. Visst dom som är utsatt blir deprimerad, börjar skära sig eller börjar mobba andra människor.



Allting är hemskt! Att bli mobbad på internet och av andra människor man möter. Mobbing kommer aldrig att stoppas, men vi kan hindra barn från att bli utsatt och vi kan faktist få skolor att stoppa mobbingen.




I stället för att mobba andra människor, bli vän med dom istället. Strunta i hur dom ser ut, om dom är mörkhyad eller vit. Strunta i allt med dom. Bara alla får en vän. Det är inte meningen att man ska gå och vara orolig hela dagarna lång i skolan för att man är rädd för att dom "tuffaste" i skolan ska klämma in en i ett skåp, eller att man ska bli slagen eller att en behöva vara orolig för att gå i skolan. Jag själv har blevit mobbad sedan första dagen på dagis och då var jag 3 år och nu fyller jag 18 och är fortfarande utsatt för mobbing, men jag har lärt mig att man kan inte vara någon annan än vad man är. Man ska vara sig själv och aldrig låtsas vara någon annan. Varje dag känner jag oro för att gå i skolan, varje dag gråter jag för att jag blir utsatt för mobbing. Men vad kan man göra? Jo, man går till rektorn och berättar allting. Och funkar inte de? Anmäl skolan och gå högre upp och berätta.




I varje skola finns det alltid barn som blir utsatt för mobbing, och det är fel! Det är lärarnas och rektorns uppgift att göra så att eleverna får gå i en skola med bra miljö. Att barnen får lära sig, utbilda sig. Lära sig kunna räkna, skriva och lära sig att få vara ett barn. I denna värld finns det många vuxna och barn som inte kan räkna, som inte kan skriva och vi som har dom möjligheterna att få lära oss det blir utsatt för mobbing? Det är fel! I stället för att mobba barn och vuxna för hur dom ser ut och allting, tänk på vilken tur ni har i stället som får lära er saker, kunna skaffa jobb, bilda familj och allting. Alla har inte sån tur som vi har.




Nu ska jag berätta mina erfarenheter av mobbing och hur det har påverkat mig.

Som sagt, jag har blevit mobbad sedan första dagen på dagis och då var jag bara tre år gammal. Ända sedan dagis har jag blevit mobbad varje dag. Jag skulle egentligen ha gått andra året på gymnasiet nu, men jag blev utkastad från gymnasiet för att jag var hemma så mycket sista terminen i första ring. Tack vare mobbingen. Min familj tar skada av mobbingen, jag tar en stor skada av det. Mellan sexårs-gruppen och sexan blev jag konstant mobbad för att jag var överviktig och så. Och det tog jätte hårt på mig. Jag hade inga vänner att vara med, jag var alltid ensam. Mina systrar Michaela och AnnSofie hjälpte mig sjukt mycket mot mobbarna i skolan. Dom kunde se när barnen skrattade, pekade, och höll på att kalla mig saker osv. På min första skola slog jag sönder 7 fönster och 13 dörrar. Tack vare all mobbing. Min mamma fick konstant åka på möten, träffa lärarna, rektorn och många fler för att försöka få stopp på mobbingen. Men lärarna och rektorn gjorde ingenting. Dom satt bara på sina feta (ursäkta mig) arslen i deras lärar-rum och fikade bullar, kaffe, kakor och massa mera. Dom tog aldrig tag i mobbingen och försökte att ens stoppa de.

Mellan klass 7 och 9 på en annan skola blev jag misshandlad av några elever. Och det vet inte min mamma, min familj eller ens lärarna om. Inte ens hon som jag går hos nu och pratar vet om de. Iaf, i klass 7 fick ett gäng reda på att jag hade Paris Hilton som förebild och idol. Dom misshandlade mig, jag stog ut. Visst jag berättar allt för mamma men jag sa aldrig nånting om detta. Jag blev mobbad för att jag fortfarande var överviktig. Jag berättade för kuratorn vilka som mobbade mig och vad dom gjorde och sa. Och det va då jag tappade förtroende för människor. Kuratorn gick till den eleven jag pratat om och berätta för den eleven att jag inte tyckte om hon/han och så. Så allting blev bara värre.. Den eleven jag pratat om då började mobba mig ännu mera, men jag var för rädd för att ge igen. För då hade jag redan blevit mobbad i 7 år.

I klass 8 var jag nästan inte i skolan, jag fick magkatarr och var hemma nästan hela året. När jag väl var i skolan mobbade eleverna mig så sjukt mycket att jag satt på toaletten och grät. jag berättade för Michaela (som är 18 månader äldre än mig) vilka som gjort vad och så. Och hon tog sina vänner med sig och gick till den ungen jag berättat om och börja fråga ut varför osv.

En gång hade min morbror handlat kläder åt mig för tusen kroner och över de. Jag var ju stolt över mina kläder för jag tyckte så mycket om dom. Och för att jag för en gångs skull fick välja ut dom själv. Jag gick en dag med mina nya kläder och hamnade framför en av mobbarna. Jag blev grymt sårad när hon frågade mig "på vilken soptipp har du hittat dom kläderna?". Kom hem stor grinandes, mamma frågade vad som hade hänt och jag berättade. mamma ringde till min klassföreståndare och berättade allt jag sagt. Hon lovade mamma att hon skulle prata med eleven som mobbade mig. Jo hej, i vilken saga då? Allting blev bara värre dagen efter. Så jag slutade gå i skolan då. Det kunde gå några gånger i månaden då jag gick i skolan. Och en av dom gångerna hade vi engelska lektion och min engelska lärare sa att jag var för dum för att lära mig nånting. Och jag älskade engelska men nu hatar jag de.

I klass 9 blev de lite bättre, alla hade växt upp och så. Men mobbingen blev inte bättre. Jag blev mobbad både ord, pekningar, skrattande och.... sexuellt.. Dom i klassen samarbetade med mig när vi hade skolarbete. Men de va inte mycket. Så jag gjorde allting för att stanna hemma de året också.

Jag slutade i den skolan. Överlycklig. På sommarlovet ringer telefonen hem och berättar att jag hade kommit in på gymnasielinjer. Jag kom in på teater och musik - estetiska programmena. Jag valde Musik och var helt överlycklig. Fick betygen med posten och såg att jag hade godkänt i sex ämnen. Så jag hade 60 oäng och kom in på gymnasiet.


image6

Jag började på gymnasiet, helt överlycklig för att jag kommit in och för att jag bara hade tre år kvar i skolan att gå sen kunde jag få slippa skiten. Jo hej... Jag blev mobbad för att jag gillade en kille som var ett år äldre än mig och gick samma linje som mig. En dag fick jag en lapp där de stog "Ge fan i *namnet på killen*! han är upptagen din jävel" och jag blev sårad för jag visste de redan och jag respekterade att han var tillsammans med en annan tjej. Jag berättade och visade lappen för min klassföreståndare och mentor. Han pratade med dom som skrivit lappen (jag visste vilka de var) och det slutade med att han som jag var kär i ringde till mig en gång på min mobil och bad om ursäkt. Jag var hemma då, stog inne hos Michaela på hennes rum. Jag hade lagt in hans mobilnummer i telefonen för jag hade tagit reda på de, hans adress och allting. Jag var så dum så jag accepterade hans ursäkt. dagen efter började han prata med mig och berätta varför han och hans polare höll på med mig. Det går månader utan mobbing från han, men under dom månaderna och resten av året blev jag mobbad av en tjej i min klass. Hon kalla mig hora och allting. Min mentor/klassföreståndare kallade till ett möte med en annan lärare, en lärare som jag känt sedan dagis, tjejen som mobbade mig och jag. Bruden satt och ljög för lärarna rakt upp i ansiktet. Hon hade aldrig kallat mig för hora osv. Utan det var bara jag som ljög. Och det konstiga var att i början av året blev vi vänner och sen blev det såhär. Mamma, jag, dom på BUP, rektorn, en gubbe som har hand om barn som går i skolan från kommunen jag bor i, kuratorn och skolsystern fick ha många möten under de året. En gång i månaden om jag ska vara ärlig. Allting slutade med att jag blev utkastad från skolan. Och under de året jag gick på gymnasiet anmälde jag min förra skola utan att mamma visste om det... Tills det kom ett stort kuvert med posten. Men jag står fortfarande för min anmälan och tänker inte ge upp på den.

Nu går jag IV eftersom jag blev utkastad och denna vecka (v.9 - 2008) gick jag och en kompis till mig och anmälde IV för sociala. Och jag ger inte upp för jag tänker inte tillåta andra elever få vara med om det jag har varit med om.

Under klass 7-9 (minns inte i vilken klass det var) blev jag mobbad över hela lunarstorm.

Jag har aldrig haft en vän. Tills första lektion i spanska på gymnasiet. Då jag frågade en tjej om det gick bra att jag kunde sitta bredvid henne. Och det gick de. Och sedan dess har vi varit taighta vänner. Jag har nu vänner över hela världen fast på internet då så klart. Jag har träffat en del och vi är vänner. Nu har jag massor av vänner, även en bästa vän. Visseligen har jag varit och är fortfarande deprimerad men jag har vänner omkring mig hela tiden. Jag har vänner som älskar mig för den jag är. Dom struntar blankt i hur jag ser ut. Dom vet hur jag är, och det bästa är... dom har accepterat mig.

Jag erkänner; Jag hade självmordstankar, och jag skar mig förr. En gång i veckan är jag och pratar med en tant på BUP om just mobbingen, mitt liv jag har varit med om, självmordstankarna och alla skärningar + massa mera. Allting börjar bli ljust för mig nu. Visst jag har fortfarande s-mordstankar, men inte lika mycket än vad jag hade. Tack vare att jag haft dom tankarna och planerat göra det så förlorade jag min bästa vän men fick tillbaka han. Och vore det inte för mina vänner, mina syskonbarn, min familj och min bästa vän hade jag inte varit vid liv nu.

Så tänk er för innan ni börjar mobba människor. Erat liv blir surt efter. Tro mig, jag har själv varit mobbare, men insåg att jag inte kunde fortsätta när jag såg en elev falla ihop och börja grina. Sedan dess har jag försvarat dom som är utsatt. Jag har erfaranheter från båda hållen. Och om du slutar nu med att mobba och stämpla människor kan du oxå bli en toppen tjej som jag är. Jag hjälper människor, även dom från andra länder med deras problem. Människor litar på mig och kan prata med mig om precis allting. Människor kallar mig söt osv, men jag förnekar alltid de för jag känner mig inte de. Men jag har lite självförtroende som jag aldrig haft förr, och jag håller på att skaffa bättre.

Så vad du än gör, tänk innan du säger nånting.. Acceptera människor istället för hur dom ser ut. Hitta den sanna människan som finns på insidan i stälelt för att gå på vad som finns på utsidan..

Det här är jag idag, omgiven av människor som älskar mig för den jag är. Jag går ner i vikt, och får massor av nya vänner. Än är det inte försent för dig med!


Kanske inte så fin, men jag är mig själv. Och bättre kan jag inte bli





Cinema Bizarre


image5

OMG! ÄLSKAR DOM!
hahaha 8D
lixom, hur snygga är dom inte? och hur grym musik gör dom inte? Shit asså! Jag fastnade i låten "escape to the stars" och jag ryser varje gång jag hör den. Lika Lovesongs (they kill me) omg! rysningar! 8D och Forever or Never. Mamma! man gråter ju nästan för att dom är så snygga!! haha 8D jag vet, jag är en tönt men what ever! Jag älskar Cinema Bizarre för att dom är grymma, gör grym musik, har cool stil, snygga och alldeles underbar. Jag menar Vem skulle tacka nej till dessa pojkar?

image4

INTE JAG! hahahaha!


Jag menar, dom är ju grymt snygga och sjukt bra band! 8D



Owen Wilson


Han är en fantastisk skådespelare.det finns inge ont om han att säga förutom... hans självmordsförsök. Jag menar, Owen... Neej!! Sluta med det! Du är en fantstisk skådespelare och du borde inte göra detta. Sluta med det. Och du försökte göra de dagen före min födelsedag också. Neej! Gud! Owen, du måste sluta. Du är älskad av alla och är förebild till många och idol till många människor. Jag menar, vem kan säga att Owen är värdelös och allt? Jag menar, HAN ÄR JU MANNEN!!



Ååh gud, Jag älskar hans röst och jag älskar alla hans filmer. Varför skulle han göra nånting som detta? Självmord är ett dåligt val och varför han ens försöka? Bara för en tjej? Visst han älskar henne men snälla Owen, du vet att det finns flera miljoner tjejer som skulle kunna göra vad som helst för att få vara tillsammans med dig. Tro mig darling, detta är ingen lösning.



Owen, när du gjorde rösten till Lightning McQueen i Disney filmen Bilar så gjorde du flera miljoner barn glada. Jag menar, min syster-son tjatar jämt om Lightning McQueen och han är snart 4 år och kan säga bilens namn. Han tittar på filmen om och om igen bara för att han älskar Lightning McQueen. Hur många barn tror du inte att du har fått glad? Barn du gjort så dom skrattar? Jag slår vad om att det är flera miljoner barn runt om i världen. Och jag vet att dom väntar på flera filmer från dig. Jag vet för jag gör det. För att du är min idol Owen och du kommer alltid att vara min favorit skådespelare.



en sak till. Dom filmer du har gjort Owen är dom bästa filmerna jag någonsin har sätt. Zoolander, grymt rolig! Du är den coolaste person jag vet Owen. Och jag är ett stort fan av dig och jag vet att du har miljoner, flera miljoner av fans runt om i världen. Och vi vill inte förlora dig. Du är bäst Owen!!


Owen Wilson & Ben Stiller i filmen Zoolander


Artikeln är i från min engelska hemsida; http://audreeii.webs.com




Carolina Gynning

Hon är grymt vacker!
Alla säger att Carolina är dum i huvudet, en uppblåst blondin och allting. Men varför inte bara lägga ner de snacket? Bara för att hon var med i Big Brother måste hon vara dum i huvudet? Men lägg av! Om hon nu är så dum i huvudet, hur kunde hon då vinna Big Brother? Hur kan hon då ha en egen tv serie? vara sångerska? Lixom tänk innan ni kommenterar elakt om henne..

image1

Hon må vara kändis och allting, men hon är grymt snäll och tänker på barn och allting.
Visst jag har inte träffat henne nångång, men min dröm är det.

Även om du hatar henne så behöver du inte kommentera elakt skit om henne till hennes fans. Jag är ett fan av henne, och jag är ett stolt fan oxå. Jag struntar i vad ni tycker om henne, men tänk själv om ni fick höra hela tiden att du är en dum, uppblåst blondin osv. Du skulle inte tycka de vore så roligt. Och hur tror du inte att Carolina känner när hon läser och hör allt skit ni människor säger och skriver om henne?

image2
CAROLINA GYNNING ÄR VACKER!

Jag tycker det är bara störande med människor som säger att hon är ful, äcklig, idiot, dum etc. Lixom, What Ever!? Alla vet att Carolina är berömd, framgångsrik och grymt snygg! Och dom som kommenterar och säger elaka saker är bara allmänt töntiga!






Tokio Hotel




Image and video hosting by TinyPic


ÅH HERREGUD!
Jag fattar mej inte på människor.
Varför håller dom på med Tokio Hotel fans bara för att vi gillar TH?! Åh herregud,
Man får väl gilla vilka man vill eller måste alla gilla en och samma sak?! ALDRIG!
Ni kommer ALDRIG att få mej och lyssna på skit musik som Sum-41, Slipknot eller vad dom heter med mera.
 Varför ska man bli mobbad och trakasserad för att man gillar dom man gillar?!
Kan inte typ människor som hatar Tokio Hotel lixom låta oss vara i fred?!
Eller är de för mycket begärt?!

Om jag gillar Tokio Hotel?! Vad bryr de dej?!
INGET!!

Om jag lyssnar på TH ska väl inte du mobba mej för de?!
NEJ!

Om man tycker att nån i Tokio Hotel är snygg är man en tönt då?!
Kanske, men va är inte ni som mobbar oss TH fans dårå?!

VÅGA VARA STOLT!
Jag är fett mega stolt över att jag ÄLSKAR Tokio Hotel och är ett stolt fan till dom!

Tokio Hotel!
Va fan! Jag älskar dom och om inte du gör de?! So what?! alla kan väl inte gilla alla?!
Och om jag älskar dom, varför ens bry sej att kommentera om du inte gillar dom?!



Varför ens hålla på och säga "Tokio Hotel ska dö" osv. och varför ens säga att Bill är gay
och att han är en tjej när ni vet mycket väl att de är hans stil, hans image!


OCH JAG ÄLSKAR DEN!

Asså palla människor som säger att Tokio Hotel suger,
de är bara ett tecken på att dom inte har nåt liv!


Varför ens skriva och lägga ner tid på sej och skriva elaka saker om Tokio Hotel
när alla vet att TH har dom bästa fansen?! och dom högljudast?!


JAG ÄR FAN I MEJ ETT STOLT TOKIO HOTEL FAN
OCH JAG VÄGRAR LYSSNA PÅ ALLA MÄNNISKOR SOM
FÖRSÖKER TRYCKA NER EN BARA FÖR ATT MAN LYSSNAR OCH ÄLSKAR DOM!


Skrivet av; Emma J - Audreeii