Människor som tjatar om saker

Okej, detta är så himla jobbigt!

Människor som tjatar om bilder, msn adressen din, mobil nummret ditt etc.
Jag menar, varför ska dom ha dina personliga uppgifter och bilder på tjejer som är klädd bara i bh och trosor/string eller nånting? Kan dom inte söka på porrbilder och runka till i stället? Lika det här med data sex. Lixom, orka sånt? Man sitter och skriver med nån på andra sidan skärmen och säger vad man gör och så med varandra och försöker göra varandra kåta och så. Nej fy fan, som man ha sex så ska det vara i verkliga livet och inge jäkla data tjafs. Vissa tycker att det är roligt och vissa tycker det är sjukt. Det finns människor som tjatar om bilder på tjejer med inga kläder, det finns människor som tjatar till sig att få se tjejer nakna i cam. Hur sjukt är inte de?! Är dom så jäkla kåta så kan dom väl ladda ner en porrfilm och runka till den? Eller spara bilder på riktiga modeller som viker ut sig och hålla på till dom bilderna? Och det värsta med sånna här människor är att dom inte accepterar ett nej heller!

Det jag vill säga med denna text är att vi tjejer måste vara försiktiga med vilka vi pratar med. Och att vi inte lämnar ut alldeles för mycket till människor online. Jag tycker det är sjukt störande med människor på internet som tjatar om min msn address och så och att dom bara vill ha utviknings bilder och data sex.

Dom accepterar aldrig ett nej heller!

Det är sjukt! Vill man inte skicka tex en bild på sig själv så vill man inte, det måste dom respektera. Säger man nej till data sex eller vad dom människorna nu än vill ha med dig så blir dom arg och värsta sur och börjar hota än och så. Men då ska ni alla vara smart. Om nån hotar dig på internet, tex msn, lunarstorm eller vilken sida du än är medlem på så spara de dom skrev på msn eller printa (ta bild med datorn) över de du har fått i mejl eller gästboks inlägg och skriv ut och gå till polisen med det. Det finns sjukt mycket pedofiler i denna värld. Och om ni vill ha stopp på sånna människor så föreslår jag att ni anmäler så fort nån hotar dig eller tvingar dig till saker..

Det är mitt tips till er.. Sen om ni gör det eller inte är upp till er. Men jag tycker att ni ska anmäla den personen som hotar eller eller tvingar er till saker.

När ni anmäler så är det smart att ni ger polisen msnadressen som personen hotade/tvingade dig ifrån, och att ni ger dom all information du har fått om den personen så har polisen lättare att få tag på pedofilen..

Lämna aldrig ut ditt namn, telefonnummer, personnummer, adress eller något annat privat till nån människa du har träffat på internet



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0