Britney Spears

Okej, jag fattar mig inte på alla paparazzin som aldrig kan låta Britney få vara ifred! Jag menar, Ge Britney lite privatliv va? Är det för mycket att begära? F*ck no! Det är ju mesta dels paparazzin som har gjort så att Britney har blevit deprimerad och så. Och att hon förlorade vårdnaden om barnen var ju hemskt. Men men : ) Brit håller på att förbättra sig! YAAAY!



Alla säger att Britney är en dålig mamma, en värdelös mamma. MY ASS att hon är! Hon är en fantastisk mamma. Hon leker med sina barn. Hon tar hand om dom, tröstar dom när dom är ledsen och hon ger dom mat och tak över huvudet. Asså hur kan Brit vara en dålig mamma när hon tar hand om sina barn och så?



Kolla va söt hon är tillsammans med en av sina barn : )
Jag fattar inte hur människor kan vara så elaka? Hon har ju bryte ihop och ändå håller människor med henne. Är de inte undra på att hon gråter massor, att hon tar droger och så. Människor låter henne aldrig vara i fred!


Kevin Federline vill inte förlora Brit. Och han vill inte heller att hon ska må som hon gör.
Han är rädd för att pojkarna ska förlora sin mamma. Alla säger att Kevin bara var ute efter Britney's pengar, och att han inte bryr sig om henne. Men då har ni fel. För han bryr sig om henne och han utnyttjar inte henne bara för pengar. Visst hon gav han pengar och så, men hon tog ju tillbaka bilarna och allting ju.

Palla med människor som säger elaka saker om Britney. Bara lämna henne ifred!!


image7




Kommentarer
Postat av: Elin

Så sant som det är sagt.

2008-02-28 @ 19:46:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0